FREE SHIPPING IN GREECE OVER 50€
FREE SHIPPING ON ALL INTERNATIONAL ORDERS OVER 90€

ANCIENT GREEK SKINCARE REBORN

Kear [ ἱστορία ]

η αναγέννηση των αρχαίων ελληνικών προϊόντων περιποίησης | ancient greek skincare reborn

Αντλώντας έμπνευση από τον αρχαιοελληνικό όρο για την καρδιά, η Kear είναι το brand που σε προσκαλεί να αγκαλιάσεις την τέχνη της ομορφιάς και της ευεξίας. Η premium σειρά μας από φυσικά, ηθικά προερχόμενα καθαρά προϊόντα περιποίησης δέρματος, αξιοποιεί ισχυρά βότανα και αιθέρια έλαια σε συνδυασμό με αρχαιοελληνικές φόρμουλες που αντέχουν στο χρόνο. Μη τοξικά βάλσαμα, έλαια σώματος, φυτικά σαπούνια και μπάρες σαμπουάν, lip balm ακόμα και βάλσαμα για τη γενιάδα, θρέφουν το σώμα από την κορυφή ως τα νύχια. Απόκτησε υγιές, λαμπερό, όμορφο δέρμα με την αποτελεσματική, μαγική, ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης της κέᾰρ®! 
Η δέσμευση μας; Να σου προσφέρουμε μια εμπειρία και όχι απλά ένα προϊόν!

Γνώρισε την [ κέᾰρ ]

“Στην κέᾰρ® αγαπάμε τη Φύση, για αυτό και επιλέγουμε τα τα συστατικά μας από τοπικούς παραγωγούς. Δημιουργούμε τα φυτικά μας καλλυντικά σε πιστοποιημένα εργαστήρια αποκλειστικά στην Ελλάδα, και δεν τα περιορίζουμε σε μια συγκεκριμένη ανάγκη. Λόγω της αγνότητας τους, μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλους, ανεξαρτήτως φύλου, τύπου και τόνου δέρματος.”

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

Τα πιστοποιημένα μας προϊόντα περιποίησης τονίζουν τη φυσική προσέγγιση και εξυμνούν την αρχαία ελληνική κληρονομιά ομορφιάς χωρίς να ξεχνούν τις ανάγκες του δέρματος σου. Για να το πετύχουμε αυτό, επιλέγουμε αυστηρά φυσικά ενεργά συστατικά. Τα συνδυάζουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να  λειτουργήσουν αρμονικά, υποστηρίζοντας το ένα τις ιδιότητες του άλλου. Οι μοναδικές μας φόρμουλες πολλαπλών χρήσεων επιτρέπουν σε μεμονωμένα προϊόντα να στοχεύσουν αποτελεσματικά σε πολλαπλά προβλήματα δέρματος.
Τα αποτελέσματα? Ο νέος, όμορφος εαυτός ΣΟΥ, επειδή σε φροντίζουμε [we Κear]!

η [ φῐλοσοφῐᾱ ] μας

ελληνική κληρονομιά + φυσικά συστατικά + νέες διεθνείς τάσεις ομορφιάς = κέᾰρ®

“Τα balms προσώπου μας είναι μια ενυδατική κρέμα, μία κρέμα προσώπου, κρέμα ημέρας ή νύχτας, για το λαιμό ή το ντεκολτέ, μάσκα ύπνου, και είναι αρκετά αγνά για χρήση γύρω από τα μάτια.”

Η Κear αναβιώνει ιστορικά τεκμηριωμένα φυσικά ελληνικά καλλυντικά. Συνδυάζουμε τη σύγχρονη ανάγκη για πολυχρηστικότητα και αποτελεσματικότητα με την πλούσια κληρονομιά ομορφιάς της Αρχαίας Ελλάδας. Έτσι, αναβαθμίζουμε την καθημερινή μας αυτό-φροντίδα ή self-κέαρ, δημιουργώντας μία σειρά φυτικών καλλυντικών που λειτουργεί εξίσου για όλους. ΟΛΟΙ ειναι ευπρόσδεκτοι εδώ – οι ιστορικές μας φόρμουλες δεν επιτρέπουν διακρίσεις.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟΥ ΦΥΛΟΥ

Βασίζουμε τα μοναδικά μας μείγματα σε αυθεντικές φόρμουλες τεκμηριωμένες από αρχαίους Έλληνες μελετητές και επιστήμονες. Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά φυτικά εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια που ενισχύουν φυσικά την προστασία, την ανάπλαση, τη θρέψη και την ενυδάτωση του δέρματος.
Για εμάς, η προστασία του περιβάλλοντος και η ολιστική ομορφιά είναι εξίσου σημαντικά. Έτσι, παράγουμε φυσικά καλλυντικά χωρίς νερό, πολυλειτουργικά και οικονομικά που προσφέρουν στοχευμένα αποτελέσματα, ανεξάρτητα από το φύλο, τον τόνο ή τον τύπο δέρματος. Η πολύ-βραβευμένη μας σειρά περιποίησης αποτελείται από προϊόντα υψηλής συγκέντρωσης που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά πολλαπλές ανάγκες με ένα και μόνο προϊόν.

κέᾰρ [ ἦθος ]

Εστιάζουμε στον “μινιμαλισμό ομορφιάς”, ή το «ουκ εν τω πολλώ το ευ» – μια προσέγγιση που υποστήριζαν οι αρχαίοι Έλληνες. Προτιμούσαν τα πολυχρηστικά και αποτελεσματικά προϊόντα ομορφιάς σε συνδυασμό με φυσικά, φυτικά συστατικά, όπως το κερί μέλισσας και το ελαιόλαδο, μαζί με αναζωογονητικά αιθέρια έλαια.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

Τα απολύτως απαραίτητα συστατικά διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα περιποίησης της κέᾰρ® είναι συμπυκνωμένες και εξαιρετικά θρεπτικές θεραπείες που συμπεριλαμβάνουν ό,τι καλύτερο –  χωρίς τεχνητά αρώματα, parabens, συνθετικά χημικά ή τοξικά συντηρητικά. Τα φυτικά μας καλλυντικά είναι αυστηρά cruelty free – δεν τα δοκιμάζουμε ποτέ σε ζώα.
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε θεραπείες με μη επεμβατικά προϊόντα περιποίησης, που είναι παράλληλα φυσικά και λειτουργικά. Για να διασφαλίσουμε επιπλέον ότι οι φόρμουλες είναι εξίσου αποτελεσματικές, συμβουλευόμαστε εξειδικευμένους επιστήμονες σε κάθε βήμα της παραγωγικής διαδικασίας.
Παράγουμε φιλικά προς το περιβάλλον και βιώσιμα προϊόντα ομορφιάς και χρησιμοποιούμε γυαλί και μπαμπού για συσκευασία – όλα είναι ανακυκλώσιμα με στόχο τη μείωση των απορριμμάτων.

εὐφορία & ἁρμονία ]

Η Kear κάνει την απλή, φυσική περιποίηση της επιδερμίδας να φαίνεται τόσο εύκολη — χρησιμοποιώντας συστατικά αιώνων επειδή είναι τόσο αποτελεσματικά!
Τα προϊόντα μας είναι το αποτέλεσμα διεξοδικού σχεδιασμού και έρευνας του παρελθόντος, καθώς η δύναμη της Φύσης ποτέ δεν χάνεται. Βασίζονται σε αρχαίες ελληνικές καλλυντικές φόρμουλες, που αναφέρονται σε αρχαία κείμενα. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά βότανα και αιθέρια έλαια, και καταφέραμε να συνδυάσουμε το αρχαίο με το μοντέρνο σε ένα εξαιρετικό, μοναδικό, αγνό και αποτελεσματικό προϊόν. 

 

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ & ΤΗΝ ΕΥΕΞΙΑ

Άνοιξε ένα face balm… 
Φυσικά αναζωογονητικά αρώματα, όπως πορτοκάλι, περγαμόντο, χαμομήλι και δεντρολίβανο σε μεταφέρουν αμέσως σε ανθισμένους κήπους και ξυπνούν τις αισθήσεις σου. Ενώ τα χαλαρωτικά αιθέρια έλαια προάγουν υγιές και όμορφο δέρμα. 
Υπάρχει λοιπόν μία διαχρονικότητα στα προϊόντα που οι αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποιούσαν για την προσωπική τους φροντίδα και ευεξία. Εμείς καταφέραμε να τα προσαρμόσουμε στο σήμερα, χωρίς να μειώνουμε την αγνότητα και την αποτελεσματικότητά τους.
εὐφορία & ἁρμονία - τι άλλο να ζητήσεις από την περιποίηση της επιδερμίδας σου;

ο φυσικός μας [ κόσμος ]

Χρησιμοποιώντας αυθεντικά φυσικά συστατικά και αρώματα, κάθε προϊόν Κear ενσαρκώνει τη ζωντανή κουλτούρα της Ελλάδας, χωρίς να χάνει την αποτελεσματικότητά του.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Η Kear είναι η καρδιά μιας χώρας της φιλοσοφίας, της επιστήμης, της τέχνης και της δημοκρατίας. Εκεί που το φως του ήλιου είναι λαμπρό και η ενέργεια της Φύσης ποτέ δεν χάνεται. Οι θάλασσες έχουν κρυστάλλινα και γαλαζοπράσινα νερά και οι μυρωδιές των βοτάνων γεμίζουν τον αέρα όλες τις εποχές του χρόνου. ‘Ενας τόπος μοναδικός, με αρχές την αρετή, την αριστεία και τη μετριοπάθεια.
Τα προϊόντα ομορφιάς μας περιέχουν όλους τους “κρυμμένους” φυσικούς θησαυρούς της Ελλάδας, με πίστη σε αρχαίες καλλυντικές φόρμουλες. Συνδυάσαμε τα δύο με επιτυχία και δημιουργήσαμε μία πλήρη σειρά φυσικών καλλυντικών, με πολλά διεθνή βραβεία, πολυχρηστικά, κατάλληλα για όλους – μία σειρά για την ανάταση και την αναζωογόνηση του δέρματός σου!

[ ἐπίλογος ]

Η Kear έχει καταφέρει να δημιουργήσει προϊόντα που προάγουν τη φυσική προσέγγιση, χωρίς να ξεχνούν τις ανάγκες του δέρματός σου. Τα ειλικρινά, καθαρά φυσικά μας καλλυντικά αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά πολλαπλές ανάγκες του δέρματος, ελαχιστοποιώντας έτσι τη ζήτηση για περισσότερα προϊόντα, άρα και επιπλέον συσκευασία και απορρίμματα.
Το αποτελέσμα? «ουκ εν τω πολλώ το ευ» για πιο ισορροπημένο, όμορφο, υγιές και λαμπερό δέρμα.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

η κέᾰρ® προσφέρει φυσικά ελληνικά καλλυντικά που είναι

αυθεντικά & πολυχρηστικά
ουδέτερου φύλου
για όλα τα χρώματα δέρματος
μακράς διάρκειας χωρίς να χάνουν την αποτελεσματικότητά τους
περιβαλλοντικά βιώσιμα 
cruelty free
παράγονται αποκλειστικά στην Ελλάδα
από ελληνικές πρώτες ύλες
φιλικά για vegans & vegetarians

Χωρίς:
υποπροϊόντα πετρελαίου (βαζελίνη)
φθαλικές ενώσεις
parabens
χημικά συντηρητικά

My Rewards